Yhdistyksen juhlavuoden seminaaritilaisuus järjestetään keskiviikkona 11.4.2018 Otaniemen Dipolissa, osoitteessa Otakaari 24, Espoo. Seminaari alkaa klo 13, jonka jälkeen luvassa on coktailtilaisuus sekä iltajuhla. Iltajuhlan ohjelma koostuu kolmen ruokalajin illallisesta ja juomatarjoilusta, livemusiikista sekä stand up -esityksestä. Aikaa on varattu myös muistelulle, vapaalle seurustelulle ja tanssille.
Kutsukirje

Osallistumishinta on SKAY ry:n jäsenille 150 €, muille 160 €. Hinta sisältää iltapäiväkahvin, cocktailtilaisuuden ja iltajuhlan. Pelkän seminaarin hinta ilman iltajuhlaa on 100 € (sis. kahvit ja cocktailin). Opiskelijahinta koko päivälle ja juhlalle on 50 €.

Alustava ohjelma ja aikataulu: (huom. esitysten aiheet tarkentuvat myöhemmin)
13:00 Avajaissanat. Puheenjohtaja Saija Toivonen, SKAY ry
13:15 SKAY ry:n ja arvioinnin historiaa. Kiinteistötalouden professori Kauko Viitanen, Aalto-yliopisto
13:45 The Future Role of Valuation. Director Corporate Affairs Sander Scheurwater, RICS Europe
14:30 Kahvitarjoilu
15:00 Appraising the city of the 21st century. USA:n entinen Suomen suurlähettiläs Bruce Oreck
15:45 Kaupunkialueiden kehitys ja tulevaisuus. Kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäki, Helsingin kaupunki
16:15 Kommenttipuheenvuoro (kiinteistöarvioinnin nykytila ja tulevaisuus). Toimitusjohtaja Markku Mäkiaho, OP Kiinteistösijoitus Oy
16:30 Kommenttipuheenvuoro (kiinteistösijoittaminen). Invest Manager Annina Salakka, Bruncwick Real Estate
16:45 Päätössanat. Puheenjohtaja Saija Toivonen, SKAY ry
17:00 Cocktailtilaisuus
18:00 Iltajuhla
22:00 Valomerkki

Tervetuloa kuuntelemaan innostavia puhujia ja juhlistamaan 40-vuotiaan SKAY ry:n synttäreitä!

Ilmoittautumisohjeet: Ilmoittautumiset toimitetaan yhdistyksen sihteerille sähköpostitse osoitteeseen tuuli.vanhanen@outlook.com. Ilmoittautumisen tulee sisältää osallistujan nimen, laskutusosoitteen, tiedon siitä osallistuuko cocktailtilaisuuteen ja illalliselle sekä mahdolliset erikoisruokavaliot. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 4.4.2018 saakka. Jos ilmoittautuminen on peruttu määräpäivään mennessä, palautetaan maksettu osallistumismaksu. Jos peruutus on saapunut määräajan jälkeen, osallistumismaksua ei palauteta. Ilmoittautumalla tilaisuuteen ja maksamalla osallistumismaksun osallistuja hyväksyy mainitut ehdot.

Sponsorinti: Yritykset voivat osallistua tapahtuman tukemiseen myös sponsoroinnilla. 300 euron summalla saatte yrityksenne logon näkyville seminaarin sekä illallisen ajaksi ohjelmalehtisiin ja valkokankaalle. On myös mahdollista sponsoroida cocktailtilaisuudessa tai illallisella yksi kaato. Olkaa yhteydessä sihteeriin, niin räätälöidään teille sopiva paketti. Järjestäjä SKAY ry pidättää oikeuden muutoksiin.