Tervetuloa SKAY ry:n syksyn esitelmätilaisuuteen tiistaina 23.10. Espoon Otaniemeen. Tilaisuus järjestetään Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella uudessa Väre-talossa osoitteessa Maarintie 13. Väreen pääaulan vieressä on ryhmäopetustila F101, johon kokoonnumme. Talossa sijaitsee myös metrokeskus.

Tilaisuus on kaikille kiinteistöarvioinnista kiinnostuneille avoin ja veloitukseton. Sitovat ilmoittautumiset pyydetään perjantaihin 19.10. mennessä SKAY:n sihteerille osoitteeseen tuuli_laine(at)outlook.com.

Ohjelma:

10.00-11.00
3D-kiinteistönmuodostus
3D-kiinteistöt ovat täällä! Kai tiedät mitä ne tarkoittavat käytännön arvioinnin kannalta? Tule päivittämään tietosi ja kuulemaan kun Maanmittauslaitoksen Paavo Häikiö esittelee 3D-kiinteistönmuodostusta ja sen tuomia lakimuutoksia. Tämän jälkeen SKAY ry:n hallitus avaa keskustelun muutosten tuomista mahdollisuuksista ja haasteista kiinteistöarvioinnissa. Tutustu lakimuutoksen taustoihin:
http://www.ymparisto.fi/fi-FI/Elinymparisto_ja_kaavoitus/Hallituksen_esitys_kolmiulotteisesta_kii(45908)

11.00-12.00 Aalto CRE ja uusi Väre-talo
Aalto-yliopiston kampus on kohtaamispaikka yliopistolle, sen kumppaneille ja alueen asukkaille. Aalto CRE ylläpitää, kehittää ja vuokraa Aalto-yliopiston tiloja Otaniemessä ja Töölössä. Väre on Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun uusi kotipesä syksystä 2018 lähtien ja se perustuu vuonna 2012-2013 käydyn arkkitehtuurikilpailun voittaneeseen Verstas Arkkitehtien ehdotukseen. ACREn kiinteistösijoitusjohtaja Eetu Ristaniemi tulee kertomaan uusista tiloista, ja johdattaa esittelykierroksen uudessa upeassa talossa. Tutustu etukäteen: http://www.aalto.fi/fi/current/news/2018-08-22-004/

12.00-13.00 Lounastauko
Omakustanteinen lounas Fat Lizard -ravintolassa https://ravintolafatlizard.fi/.

13.00-14.00
Arviolausunnon yleiset sopimusehdot
Kiinteistöarvioinnin sopimus- ja vastuuasioiden merkitys on korostumassa. Tiedätkö sinä, ja tietävätkö asiakkaasi, mistä vastaat ja mihin saakka? Miten hallitset tähän liittyvät riskit ja ovatko arviointisopimusehtosi ajan tasalla? Olemme päättäneet ottaa oppia länsinaapuristamme ja ottaa käyttöön arviointitarjouksiin ja arviokirjoihin liitettävän ”Arviolausunnon yleiset sopimusehdot” -liitteen. Tule kuulemaan siitä ja vaikuttamaan sen sisältöön!

Tervetuloa!