SKAY ry:n vuosikokous järjestetään 27.8.2020 klo 17 alkaen. Alun perin kokous oli tarkoitus pitää maaliskuun lopulla, mutta se siirtyi koronatilanteen vuoksi. Vuosikokouksessa mm. vahvistetaan viime vuoden tilinpäätös ja valitaan uusi hallitus. Nykyinen hallitus jatkaa siihen saakka.

Vuosikokousesitelmän tulevat pitämään Mikael Postila (Kesko) ja Ari Laitala (Sykli) aiheenaan kvanttimallien hyödyntäminen arviointityössä.

Kokous toteutetaan webinaarimuotoisena Teams-alustalla. Vuosikokousmateriaali ja linkki Teams-kokoukseen toimitetaan kaikille jäsenille ennen kokousta sähköpostitse. Kokousta varten on varattu myös fyysinen kokoustila Tieteiden Talolta. Toivomme, että jäsenet osallistuvat tilaisuuteen käyttäen etäyhteyttä, mutta mikäli joku haluaa osallistua Tieteiden Talolta käsin, pyydetään tästä olemaan yhteydessä yhdistyksen sihteeriin to 20.8.2020 mennessä. Jos ilmoittautuneita ei tule, tilavaraus peruutetaan.