Tervetuloa webinaariin!

Suomen Kiinteistöarviointiyhdistys ry järjestää vuoden kolmannen webinaarin toimitila-aiheella ke 25.11.2020 klo 10-12 Teamsissa. Webinaari on paneelikeskustelumainen tilaisuus.

Toimintaympäristön ja kysynnän muutokset aiheuttavat haasteita arviointityössä etenkin toimitilapuolella. Vuokrasopimusten kestot muuttuvat ja niissä on epävarmuuksia. Miten nämä muutokset vaikuttavat sijoittamiseen ja kaupallisten kohteiden arvonmuodostukseen? Ovatko haasteet erilaisia eri toimialoilla ja eri puolilla Suomea? Pysyykö näissä edes enää perässä?

Tule SKAYn webinaariin kuuntelemaan, mitä alan ammattilaiset aiheesta kertovat. Keskustelemassa SKAYn hallituksen lisäksi ovat Joona Reunanen (GEM Project Asset Management), jolta löytyy toimitilojen asiantuntemusta sekä Sami Juutinen (Agore Kiinteistöt), joka taas tuntee kauppakeskukset. Viimeisimpänä mukaan on saatu rahoittajapuolelta Markku Fränti (Nordea, Head of Corporate Advisory & CRA and Head of Real Estate / Business Banking FI) sekä omistajapuolelta Ville Laurila (vuokrauspäällikkö, toimitilat, Ilmarinen).

Webinaarin aihe ja puhujakaarti voi vielä täydentyä. Täydennykset ilmoitetaan SKAYn nettisivuilla.

Tilaisuus on kaikille avoin. Hinta SKAYn jäsenille on 40 € ja muille 60 €. Ilmoittautumiset (nimi, sähköposti ja laskutusosoite) sihteerille ti 24.11. mennessä. Teams-linkki toimitetaan ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.