Tervetuloa yhdistyksen webinaariin 27.9. klo 13-15 (tai 16). Webinaarin aiheena on ESGeli vastuullisuus ja sen osa-alueet Ympäristö (Environment), Sosiaaliset vaikutukset (Social) ja Hallinto (Governance). ESG:tä hyödynnetään mm. rahoitus- ja sijoituspäätöksiä tehtäessä, koska sillä otetaan taloudellisten tekijöiden lisäksi huomioon ympäristölliset, yhteiskunnalliset (sosiaaliset) ja hallinnolliset tekijät. Mutta miten asia tulisi huomioida kiinteistöarviointitoiminnassa? Tätä pyrimme selvittämään.

Tilaisuus on jäsenille maksuton eikä erillistä ilmoittautumista tarvitse tehdä. Jäsenet pääsevät mukaan Teams-linkin kautta, joka on toimitettu jäsenille sähköpostitse. Muilta perimme 65 € maksun ja heitä pyydetään ilmoittautumaan sihteerille sähköpostitse (tuuli_laine@outlook.com). 

Webinaarin ohjelma:

  • Lasse Leipola, Finnwatch. Vastuullisuus,  kestävä kehitys & yritysvastuudirektiivi
  • Kirsi Karvonen, Eversheds. Vastuullisuuden merkitys kiinteistöliiketoiminnalle – juridinen näkökulma
  • Heikki Rintala, Gallant. ESG-raportointi konkreettisesti
  • Essi Paronen, VTT. Näkökulmia sosiaalisen kestävyyden arviointiin (VTT:n Sustainable futures Co-research -hanke)
  • Pekka Ronkainen, Kotikatu365: Kertoo käytännön kokemuksia Oulun Kotikatu365 Lipporannasta ja siitä, miten yhteisöllinen suurkortteli on alkanut vaikuttamaan asukkaiden elämään

Tilaisuus päättyy klo 15-15.30.

Tervetuloa!